22-09-09

So little time ...

't Is alweer bijna 10 dagen geleden dat er hier nog iets werd neergepend. De blogstilte heeft niets te maken met een herbegonnen loopstilte maar met het drukke leventje van ons gezinnetje - onze Pernille, ons werk, onze loophobby en nog wat genieten van wat vrije tijd. Het resultaat is gekend, het blogje wordt niet bijgewerkt.
Hier in Gentbrugge loopt alles op wieltjes. Onze Pernille is terug kerngezond en amuseert zich kostelijk in de crèche. Ik geniet van mijn 4-dagenweek want op vrijdag heb ik mijn dag ouderschapsverlof, dan is het hier papa-Pernilledag - echt zalig. Tussendoor wordt er ook nog wat gelopen - vorige donderdag stonden er lange versnellingen op het programma (2x10' hs 150-165), het was stevig doorlopen maar vooral ook genieten. Vrijdag en zaterdag werd er wat gefietst, de ideale remedie om de beentjes fit te houden. Zondag stond er nog eens een lange duurloop op het programma, deze keer niet in het Gentse maar in de West-Vloanders. Mijn tochtje ging van Dudzele langs Zuienkerke, Uitkerke en via Zwankendamme terug naar de boerderij van de Van Dammes. 't Was 1u30 genieten van het zonnetje en de kilometers. Hieronder mijn West-Vlaams toertje (onderweg wel 3x moeten stoppen voor passerende boeren met kar en 1x sanitaire stopKnipogen).
Dudzele
Vandaag stonden er nog een korte versnellingen op de menu (10x4' hs 150-165). Het liep terug perfect, ik voel dat de conditie verbetert en vooral mijn lichaam verteert alles precies probleemloos. Vrijdag een eerste testje met een wedstrijdje in Lede over 10km, een doel (behalve uitlopen) heb ik niet, we zien wel waar het schip strandt. Voilà, dat was het voor deze keer.

21:05 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

succes vrijdag met je wedstrijdje in Lede.

Gepost door: natalie | 23-09-09

Met een kleine is het al;tijd druk en geniet ervan nu ze nog jong zijn.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 23-09-09

Groot gelijk dat je zoveel mogelijk van alles geniet, nu het weer het nog toelaat.

Gepost door: Marc | 23-09-09

no problem zolang het enkel het blogje is waar het wat minder mee gaat kan 't geen kwaad! Doe da goe in Lede!

Gepost door: geert | 23-09-09

Veel succes in Lede Philippe

Gepost door: Yves | 24-09-09

De commentaren zijn gesloten.