06-09-09

De loodjes van de week

We kunnen er vrij kort over zijn, de week is goed verlopen. In mijn vorige berichtje ging het al over de versnellingen van dinsdag, deze zijn probleemloos verlopen. Donderdag stond er een tempoloop van iets minder dan een uurtje op het programma (hs 140-150). De beentjes verteerden alles probleemloos en ook mijn tikker had geen gekke kuren maar was ietsjes te hoog.
090903
Geen één zonder twee zeker, het tempoloopje was donderdag zo goed bevallen dat ik me gisteren hetzelfde voorschotelde. Met het zonnetje op m'n knikker zette ik het op een lopen en het mocht deze keer iets langer duren. Langs de ringvaart naar Gent en dan via het Liedermeerspark terug naar huis, amaai dat was al een tijdje geleden zeg. Op het eind van de rit zat het tempo even hoog als donderdag maar aan een iets lagere hartslag.
090905
Vandaag was het wat zoeken om het lopen er nog tussen te krijgen. Onze Pernille sukkelt met een verkoudheidje en die hoest en oplopende koorts zorgen ervoor dat papa en mama meermaals per nacht uit bed mogen. Vanmorgen zaten we om 5u30 zelfs al bij de dokter van wacht, niks ergs maar we wilden toch wat geruststelling. In plaats van deze namiddag mijn verloren nachtrust in te halen heb ik de loopschoenen aangetrokken en het op een lopen gezet, 't ging heel aardig vooruit. 090906
Voila, de week zit er terug op, het laatste loodje was dus het zwaarste - ondergetekende is tevreden, 4 looptrainingen probleemloos afgewerkt en ook nog 1x gefietst. De conditie zal niet lang op zich laten wachten. Allé, nog een prettige zondagavond.
PS. Het gaat al ietsjes beter met Pernille, de hoest is al beter en de koorts loopt al niet zo hoog meer op. Mams en paps hopen op wat betere nachtrust Knipogen.

20:40 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goed te horen dat het al vlotjes gaat...mooi zo

Gepost door: natalie | 06-09-09

Als je zo verder traint zal de conditie zeer snel terug zijn denk ik.

Gepost door: Yves | 11-09-09

De commentaren zijn gesloten.