08-04-09

Nieuwe doelen

In m'n vorig berichtje schreef ik nog dat het lopen op een lager pitje stond, ik denk dat nadien zelf het waakvlammetje uitging - enkel op 15 en 19 maart heb ik m'n loopplunje nog aangetrokken. Drukte op het werk en de organisatie van de babyborrel van onze Pernille slorpten het grootste gedeelte van de tijd op, de loopschoenen bleven dan maar onaangeroerd in de gang staan. Het vorige weekend zijn we naar Rotterdam gegaan, niet om de marathon te lopen. Eind november 2008 zag ik niet in hoe een kleine spruit een marathonvoorbereiding op z'n kop kan zetten en huurde ik een leuk appartementje. De marathonplanning werd echter al snel in de vuilbak gegooid maar het uitstapje met z'n drietjes bleef. We hebben er van genoten, lekker uitgeslapen, wandelingetjes gemaakt, .....
Eén ding is wel zeker, het kriebelde zondagvoormiddag toch een beetje veel om te lopen. Die marathon in Rotterdam loop ik dus zeker nog eens, we hebben nu in alle geval al een perfecte stek om te verblijven. Het kriebelde zelf zo hard dat ik gisteren al een training heb afgewerkt (15' loslopen, 6x4' (hs tussen 155 en 165) met 2' rust en dan nog 15' loslopen).
Het ging vrij vlotjes rekening houdend met de conditieacherstand. An gaat nu stilaan ook de looptrainingen terug hervatten, we gaan elkaar dus kunnen motiveren om onze trainingen af te werken. Ik heb me deze morgen alvast ingeschreven voor Dwars door Brugge en de Stadsloop in Gent. Mijn weblogloperst-shirt kan binnenkort dus terug uit de kast gehaald wordenKnipogen.

12:34 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Vrouwen en kinderen krijgen dat gaat niet voor niks. Mannen en kinderen krijgen dat kost veel meer!

Gepost door: Tiny | 08-04-09

Je hebt alvast mooie wedstrijden in het vooruitzicht...succes met de voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 08-04-09

aaahaaa ! goed nieuws !! jammer dat ik jullie niet zag op de marathon :-( maar we gaan dat proberen goed te maken ergens in Brugge of Gent zeker ? veel grtjes en succes met de trainingen EN !!! de kweek :-)

Gepost door: Katrien | 08-04-09

en ik heb je niet gezien in rotterdam ! Prima dat jullie terug gaan trainen ! Nog een paar jaartjes geduld en jullie hebben een dochter die mee zal gaan . Lekker met 3 trainen . :-)
groetjes he

Gepost door: coach mario | 09-04-09

Goeie keuze. Ik ga er normaal ook bijzijn in Brugge.

Gepost door: Yves | 09-04-09

Wedstrijden Dan zie ik je misschien wel terug op de wedstrijden. Hoe goed of hoe slecht de conditie ook is, ik geniet toch altijd van die grote stadslopen.

Gepost door: Fré | 10-04-09

Met een kleine altijd lastig en gelukkig rustig aan de draad weer oppakken.
En volgend jaar wel de marathon.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-04-09

leuk! Leuk dat jullie genoten hebben van een weekendje R'dam en ondertussen ook weer aan het lopen zijn. Wie weet komen we elkaar nog tegen op de Watersportbaan. Krijgen we nog eens fotootjes te zien van de kleine Pernille?

Gepost door: Julie | 13-04-09

De commentaren zijn gesloten.