18-01-09

It's ooo so quiet

Een relatieve loopstilte zorgt voor een haast absolute blogstilte. ’t Is al van 5 januari dat ik hier nog iets neergepend hebt, haast een eeuwigheid geleden.
Om allerlei redenen is er sindsdien niet echt veel meer gelopen. Besneeuwde en ijzige voetpaden, vastgevroren waterleidingen, massa’s werk op kantoor en een ietsje minder loopgoesting zorgden voor een tijdelijke inactiviteit. Ok, ik geef het toe, niet echt zwaarwichtige redenen maar ’t is nu zo.

Vorige zondag was het na alle sneeuw- en ijsellende nog eens tijd voor een lange duurloop. Ik koos voor het traject langs de Schelde en het was prettig lopen, verschillende km’s lagen er nog spierwit bij – super. Op sommige stukken was de sneeuw reeds ijs geworden en was het wel opletten. Na een goeie 17 km (tegen (5’43”/km) was ik terug thuis.

Deze week probeerde ik de draad op te pikken maar dinsdag viel de training in het water. Ik was pas om 20u thuis en om dan na het eten nog korte versnellingen te gaan doen, sorry coach maar ik zat liever languit in de zetel bij An. Donderdag was ik wel op tijd thuis en perste er nog een stevig wisselloopje uit (12km – 1km loslopen en 2km tegen 4’10”/km). Het ging vrij vlot, de beentjes maalden de km’s zonder problemen af. Gisteren stonden er lange versnellingen op het menu (2 reeksen van 1km-2km-1km tegen 3’55”/km). Dit tempo was ietsjes te snel maar ik werkte ze toch nog af tussen 3’58” en 4’05”/km. Hopelijk is de coach niet te ontgoocheld ;-). Vandaag was het terug tijd voor een lange duurloop, wegens de bolle buik van An waagde ik me niet te ver uit de buurt en haspelde ik, met de gsm op zak, mijn km’s af in het Liedermeerspark. Na bij 1,5u genieten en een goeie 15km op Garmin was ik terug thuis. Al bij al deze week toch nog 41km gelopen, 't is al rustiger geweest.
Ooievaarnieuws – weinig nieuws. An heeft nog altijd een mooie bolle buik. Volgens de laatste voorspellingen is het einde wel degelijk in zicht. Nog effe geduld dus

19:49 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

aftellen Lopen is even een bijzaak. We tellen samen met jullie af...

Gepost door: Harmsie | 18-01-09

. Als dat geen mooie vooruitzichten zijn...spannend hé.
Mooie trainingen deze week.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 18-01-09

succes met de geboorte geniet intensief ervan : het is gewoon uniek !

Gepost door: runswimgirl | 18-01-09

Prachtige vooruitzichten ! Ja, heel heel mooie dingen in het verschiet ! Geniet ervan !

Gepost door: Dirk De Groof | 18-01-09

Je hebt toch mooie trainingen kunnen afwerken,het is nu wel met spanning wachten op de geboorte.

Gepost door: anita | 19-01-09

PROFICIAT!!!! PROFICIAT met de geboorte van jullie dochtertje Pernille! Wensen jullie heel veel geluk toe!

Gepost door: Julie | 19-01-09

De commentaren zijn gesloten.