07-12-08

Een "nieuwe man" ?

queen_break_free_video_1984In mijn omscholing tot "nieuwe man" zijn we dit weekend aangekomen bij het hoofdstuk "poetsen". Ik heb nog geprobeerd om er met een oud doktersbriefje van onder te muizen maar het mocht niet helpen. Gisterenochtend mocht ik dus, gelukkig na een ontbijtje, beginnen sleuren met emmers, borstel, vloeibare zeep, ...; Het ganse gamma schoonmaakproducten werd bovengehaald. Ik wist dus wat gedaan, An gaf duidelijke instructies en ik probeerde deze zo goed en zo kwaad als kon uit te voeren. Kortom, de volledige gelijkvloers van ons huisje kreeg een heel stevige poetsbeurt. Rond 15u was de les afgelopen, ik heb het zelfs zo goed gedaan dat ik de volgende keer terug mag helpenWenkbrouw ophalen. Na de dweilen en de schuurborstels moest ik efkes buiten zijn. M'n looptenue aan en op weg, ik wou eerst nog de training van coach Mario afwerken maar na de eerste snelle km bleek dit geen goed idee te zijn. Ik heb er dan maar een deugddoend loopje van 10km van gemaakt met enkele stevige versnellingen erin. 't Was dubbel genieten!
081206
Vanmorgen mocht ik voor een zondag vrij vroeg uit te veren ('t was misschien al een goeie oefening voor binnen een paar weken Knipogen). Ik had met Julie afgesproken om een lange trage duurloop of een tetterloopje samen te doen (ik weet niet of dat ook in die omscholingscursus staat Lachen). Iets voor 8u30 waren we op pad voor een tochtje langs het water langs Drongen, Afsnee en terug naar Gent-city. 't Was nog vrij koud toen we vertrokken en op een paar bruggen was het uitkijken voor ijzel. Het was een mooi toertje en we kletsten onderweg over koetjes en kalfjes. Ik heb m'n best gedaan om evenveel te kletsen als Ruth en Veerle of het genoeg was weet ik niet, dat zijn natuurlijk wel 2 natuurtalenten. Na een goeie 15km stonden we terug aan de voordeur van Julie en Maarten. Moeten we in 2009 zeker nog eens doen !
081207
081207 traject
Ondertussen staat er ook al een kerstboom in de living, helpt een "nieuwe man" ook de kerstboom versieren of mag ik gewoon op m'n gemak naar Sporza kijken ?

17:02 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

geslaagd geslaagd met onderscheiding in het tetterexamen philippe. Was een leuk toertje vanmorgen, 'k hoop dat het niet te traag was voor jou (slik, die hartslag). Bij mij was het ook wel laag (144) voor mijn doen (oef!). Was leuk en zeker voor herhaling vatbaar! Als An zo nog eens cursus kuisen geeft, geef een seintje, dan stuur ik Maarten langs!

Gepost door: Julie | 07-12-08

jou kennende zal jij heel gewoon jezelf geweest zijn ;-) kleppen is ook een sterke kant hé Papsy :-)en met Juultje kan dat ook niet anders ze is wereldkampioen ;-)

Gepost door: Katrien | 07-12-08

Leuk... ...een nieuwe man. Ik heb er ook eentje. Was vast een leuke duurloop met Julie.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 07-12-08

Poetsen K'denk dat je voortaan er nie meer ga kunnen ontsnappen om te poetsen,als je het één keer gedaan hebt zullen er nog volgen,maar toch leuk dat je kan helpen met je vrouwke.

Gepost door: anita | 08-12-08

Helpen kuisen? Al eens aan dienstencheques gedacht?

Gepost door: Homer | 08-12-08

Gij durft ook al eens een training onderbreken, en nog wel dezelfde al ik! ;)

Gepost door: Gert | 08-12-08

Binnenkort staat dit parcourke op ieders blog of 't scheelt niet veel. Slechts één vwd TETTEREN. Ga het zeker ook eens proberen

Gepost door: cremke | 08-12-08

Dat zag er daar heel plezant uit. Dat parcours kennen ondertussen veel mensen.

Gepost door: yves | 09-12-08

Fijn om dan een loopmaatje zo dichtbij te hebben.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 09-12-08

volgens schema lopen doe je prima ! Maar toch oppassen met dat schema van je vrouwke . Ze heeft nu alle hulp nodig , maar zo tussen door een ferme steek laten vallen , zou ik toch aanraden . Zorg dat ze van gedachte is , dat ze blij zal zijn dat ze het terug zelf kan doen . :-)

Je bent zeer goed bezig ! Een training ééns overslaan of ietske veranderen omdat het gevoel niet goed zit , kan zeker voor een keertje geen kwaad .

Die lucht foto komt me bekent voor.

Gepost door: coach mario | 10-12-08

babbelloop haha, altijd leuk z'n babbelloop!! en ondertussen dan ook nog trainen.. prima toch?

Gepost door: Ronald | 10-12-08

Nieuwe man Sterk bezig jongen. Wat een man toch lijden kan niet ...???!!! Goe bezig jongen, en soms zeggen ze(de vrouwen) van niet...

Gepost door: Dirk De Groof | 18-12-08

Retro Ge kunt nog altijd zeggen dat ge een retro man zijt, dan zijt ge ook 'in'.

Gepost door: Fré | 18-12-08

weg? De nieuwe man is weg? Blogstilte? Of is de kleine spruit een beetje te vroeg gekomen? Earth to Philippe!

Gepost door: Julie | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.