11-11-08

Veel varia en een beetje lopen

Tja, normaal gezien gaat het hier om onze geliefde loopsport maar om aan de nieuwsgierigheid van enkele dames te gemoed te komen, zal het hier nu ook over wat andere dingen gaan.
We zullen beginnen bij het begin. Vrijdag zijn An en ik voor mijn verjaardag lekker gaan eten in Brugge. An had een tafeltje gereserveerd in de Mangerie, echt een voltreffer. Het eten was overheerlijk (apéro-tapas, gevolgd door risotto en hertekalf en als afsluiter desserttapas), net als het gezelschap. Het weekend kon dus niet meer stuk.
Zaterdag stond er dan een looptraining op het programma, de extracalorieën van vrijdag moesten toch weggesport worden. En de coach had een stevig trainingske voorzien, het begon al met 10keer een brug oplopen in 22” gevolgd door 4x500m in 1’55”. Ik denk dat de calorietjes verdampt zijn, de 100m’s op de brug verliepen vlekkeloos en haast allemaal sneller dan die 22”, mijn hartslag zakte tijdens de rust vlotjes terug onder de 100 slagen. De snelle 500m’s verliepen haast even vlot, alleen de laatste ging iets trager (2’05”). Het vervelende was wel dat na een verkwikkende douche onze Achiel terug van zich liet voelen, dju toch hé.

Zondag hadden we een feestje bij de familie van An zodat er van lopen niet veel in huis is gekomen, met die weerbarstige Achiel had ik mezelf toch al een dagje rust voorgeschreven.
Gisteren stond dan in het teken van de opkomstzijnde spruit – het wiegje moest nog een lik verf krijgen en ook het kaartje moest dringend in elkaar gebokst Wiegjeworden. Beide werkjes zijn ondertussen afgewerkt – van het wiegje krijgen de nieuwsgierige dames zelfs al een foto (klikken voor grote foto) (voor de bekleding gaat oma nu zorgen) , voor resultaat van het tweede werkje zullen jullie toch nog een paar weekjes moeten wachten Knipogen.
Vandaag hebben we dan een bezoekje gebracht aan mijn ouders en ook aan het beruchte jeneverkot van de KSA-vrienden. Het jenevermisbruik is beperkt gebleven want ik wou deze namiddag Achiel toch nog eens aan een trainingske onderwerpen – geen 200m’s zoals de coach had voorzien maar een tochtje van 10km tegen 5’30”/km. Achiel voelde nog wat stijf aan maar ’t gaat toch al beter. Morgen een dagje rust en dan zien we wel verder, tja als 37-jarige moet ik voorzichtig omspringen met mijn kathedraalKnipogen

Update 12/11- Achiel ambeteert me nog steeds Wenkbrouw ophalen maar ik was nog vergeten te vertellen dat ons adelaarsnest voor de marathon van Rotterdam ook al geboekt is. We hebben een leuk appartementje gevonden voor de eerste uitstap met ons drietjes.

18:29 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Haha! eindelijk! Hét wiegje! 'k begin te verstaan waarom je er zo veel verfwerk aan had, 't heeft inderdaad veel weg van een koninklijke suite! Knap gedaan.

Gepost door: Julie | 11-11-08

Mooi wiegje .. Een meesterwerk !!!

Gepost door: Edith | 11-11-08

Amai, knap werkstukje En ja oude jongen, met uw 37, zijt ge al wat gevoeliger voor kwaaltjes hé ! Maar, wat moet ik dan zeggen met mijn (bijna) 44 !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 11-11-08

Achiel ... misschien ook die ne keer opnieuw schilderen??

Gepost door: geert | 12-11-08

Jammer van den Achiel,kzie anders dat je goed bezig bent,hopelijk is het gauw gedaan.

Gepost door: anita | 12-11-08

De jaartjes gaan nu tellen en wacht maar tot 40 komt!.
En fijn om een slaap plek te hebben in Rotjeknor!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-11-08

Opletten met die Achiel hé. Kan er van meespreken.

Gepost door: yves | 12-11-08

Waaauw ! Bouboulleke zal in een lievelijk wieggetje liggen ,spannend !!

Gepost door: Katrien | 12-11-08

R'dam leuk dat je erbij bent.. ik sta voor je klaar op 30 en 40KM!!

Gepost door: Ronald | 13-11-08

Die achiel . ze ampeteerd mij ook nogaltijd een beetje .
De verhaaltjes over wiegjes , papflessen , kakbroeken gaan op deze blog denk ik ook de bovenhand krijgen . :-) Er staat jullie een mooie tijd te wachten!

Gepost door: coach mario | 14-11-08

Hout vasthouden Het lijkt erop dat ik achiel heb overwonnen. Na dit weekend (2 trainingen) zal ik meer weten. Verzorg je nog (en An ook uiteraard).

Gepost door: Gert | 15-11-08

De commentaren zijn gesloten.