01-11-08

The only way is...

Het herstel na de conditiecrisis is ingezet - met herwonnen goesting en een nieuw schema van de coach (tot midden februari !!) moet dat zeker lukken.
Dinsdagavond was het al direct doorbijten. Op het menu stonden 4 reeksen van 5x200m - als liefhebber van korte versnellingen was dit dus genieten geblazen van het begin tot het einde. Op m'n post-Keulen-schema had de coach nog 44" per 200m voorzien maar in de huidige crisissituatie heb ik mezelf toch nog 4" bonus gegeven. Ik moet zeggen het zat van in het begin goed, de versnellingen werden probleemloos verteerd en de beentjes gaven geen krimp. Na een uurtje was de klus afgewerkt.
Het verlengde weekend begon voor mij al donderdag (voor An is het al gans de week verlengd weekend Knipogen) en hoe kon ik dat beter beginnen dan met een wisselloopje - 10km in blokjes van 500m loslopen en 500m tegen 2'05". Het was terug genieten, het was lekker koel maar droog en dus waren we snel op weg. De trage stukjes verliepen vlekkeloos en de snelle ook, slechts één uitschuivertje van 2'10", alle overige waren perfect op schema. Een mens zou van minder content zijn.
Vandaag had de coach terug een kortere training voorzien - 8km tegen 4'45"/km. Simpel dus - stevig doorlopen voor 8km. Het lukte terug wonderwel, de hartslag was wel wat aan de hogere kant (toch voor mijn doen) maar dat kon de pret niet deren. Zelfs de regen nam ik er met veel plezier bij. Morgen deel 4 !!
Voor de liefhebbers hieronder de getalletjes en een fotootje van de training van vandaag.

081101
Foto 1-11

Update 2/11
De stevige training van gisteren heeft na een verkwikkende nachtrust en lekker ontbijtje geen sporen achtergelaten. Het was zelfs tijd om te klussen !!!Onbeslist We hebben een tijd geleden een prachtig ijzeren wiegje op de kop kunnen tikken voor ons engeltje maar dat moest nog wat opgeknapt worden. Deze morgen ben ik met staaldraad in de weer geweest en 's namiddags met de verfborstel. 't Ziet er al goed uit maar er moeten toch nog een paar laagjes verf op.
Na de klustijd was het terug looptijd, deze keer 10km tegen 5'00"/km. Terug een makkie dus Knipogen. En het verliep inderdaad terug prachtig, geen enkel probleempje ondervonden. De hartslag is, voor mijn doen, nog wat aan de hoge kant maar daar lig ik niet wakker van. Hieronder de cijfertjes :
081102

16:27 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Stevig bezig Philippe!

Gepost door: Homer | 01-11-08

stevig bezig zo te zien en terug met volle goesting ertegenaan,zo moet dat hé!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 02-11-08

Jawadde Niet stilgezeten dus! Maar waar blijft die foto van dat wiegje? :-p

Gepost door: Julie | 02-11-08

weer prima bezig !
vanaf volgende week begin ik ook terug een beetje serieus te trainen . smeer uw beentjes maar in !

Gepost door: coach mario | 03-11-08

Een goed herstel na die training en het bedje zal mooi worden.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-11-08

Voila ... theeft nog nie te lang geduurd , de crisis , flink zo ,ja en dat wiegje ????? ;-)

Gepost door: Katrien | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.