11-09-08

"Elk nadeel heb z'n voordeel"

johan cruijffDeze gevleugelde uitspraak van de beste Nederlandse voetballer ooit wordt mijn motto in de voorbereiding naar Keulen toe. Even een korte medische update - dinsdag ging ik een aantal km's loslopen maar Achiel zag dit niet echt zitten en na nog geen 3km lag de handdoek al in de ring. Na een heel intensieve behandeling van Achiel gaat het nu al veel beter, ik voelde alleen deze morgen nog wat dus misschien dat ik me straks wel aan een kort loopje waag.
Maar nu terug naar onze Nederlandse voetbalgod en zijn gevleugelde woorden :
- door die opspelerige Achilles moet/mag ik noodgedwongen extra rust inlassen, ik zal dus waarschijnlijk de meest uitgeruste loper in Keulen zijn (elk nadeel heb z'n voordeel)
- door Achiel kan ik mijn trainingsschema met stevige richttijd niet volgen en moet/mag ik noodgedwongen mijn einddoel bijstellen. Ik kan dus op zondagavond 5 oktober niet ontgoocheld zijn over mijn eindtijd (elke nadeel heb zijn voordeel)
- In plaats van heel stevig te starten en te zien waar mijn loopschip strandt, zal ik nu starten met de coach en Gert en misschien zelfs met Julie en Ruth over de streep komen. Ik kan dus 42km genieten van webloglopersgezelschap (elk nadeel heb zijn voordeel)

Bedankt Johan voor zoveel wijsheid Knipogen.

14:17 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

tettermarathon! Ha, je kan ons tempo meedoen, dan ervaar je eens het genot van een tettermarathon! Wel genoeg stof meenemen om te roddelen dan he, we moeten 4,5u kunnen vullen!

Gepost door: Julie | 11-09-08

zeer welkom hoor! ook Julie en ik hebben door blessures ons doel omgebuigd naar gezellig uitlopen ipv streven naar een PR! Feel free to join us! Maar 'k duim toch dat Achiel zich nu rap koest houdt hoor ;-)

Gepost door: Ruthje | 11-09-08

Parijs Niet te snel opgeven Philippe. Ik herinner me vaag iets i.v.m. een blessure net voor de marathon in Parijs. Wat was je eindtijd daar weeral? :pp

Gepost door: Gert | 12-09-08

En jij denkt J&R zo maar te kunnen volgen?!

Gepost door: Homer | 12-09-08

Enkel maar voordeel als je zo ingesteld aan de start komt ,zal het zeker een leuke en plezierige marathon worden ZO'N GEZELSCHAP!!!! verzorg je goed

Gepost door: Katrien | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.