27-08-08

Start

j0432552Het startschot is gegeven - nog niet van de marathon van Keulen maar van de voorbereiding. Het stond al in drukletters op het trainingsschema van Coach Mario maar gisteren zat er ook nog een mail van de organisatie in mijn mailbox om m'n inschrijvingsgegeves te checken. 5 oktober nadert dus met rasse schreden !
De halve marathon van zondag is goed verteerd en de beentjes zijn klaar om de Keulense trainingen te verwerken. Mijn officiële tijd is zelfs nog 4 seconden rapper dan m'n Garmin-tijd, ik ga nog rapper onder 1u30 geraken dan ik zelf dacht Knipogen.
De training is gisteren vlekkeloos verlopen (2km in- en uitlopen 6x1km in 4'15"-4'20" en 3' rust). De snelle km's zaten goed en m'n hartslag deed geen te grote bokkesprongen. Na iets meer dan een uur zat de training erop, jammer maar helaas.

bolle buikSpeciaal voor de coach nog een bolle-buik-update - veel valt er niet te vertellen. Het buikje van An wordt ietsje boller (iets wat mijn buik uit solidariteit kennelijk ook wil doen) en zowel moeder als toekomstige baby stellen het goed. Hier moeten jullie het voorlopig mee stellen. To be continued ...

12:21 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Knappe tijd op de halve. Misschien kunnen we op 11 november samen proberen om onder de 1u30 te gaan? Maar eerst nog de marathon.

Gepost door: Harmsie | 27-08-08

Het was al even geleden dat ik hier nog geweest was, maar je bent blijkbaar nog altijd goed bezig.

Gepost door: Marc | 27-08-08

Zoals verwacht alweer een knappe wedstrijd. We zijn niet anders van je gewoon. Proficiat met de tijd. Volgende keer zeker onder de 1u30

Gepost door: yves | 28-08-08

jomoja ?? wie zijn buikje is dat nu op de foto ?? graaaaappppje !! veel succes met beide toekomstplannekes :-)voor dat van samen :-) knuffelkes aan de 2 schatjes

Gepost door: Katrien | 28-08-08

Bizar hé dat je de kilootjes er precies niet meer zo vlot afkrijgt. Die 2kg bij mij laten zich ook zo maar niet afschudden. Voor de rest zit alles wel goed bij je zie ik. ;)

Gepost door: Gert | 29-08-08

1:30 onder de 1:30 gaat jou zeker lukken!!

Gepost door: Ronald | 29-08-08

profficiat met je tijd . Weeral een pr. Je blijft het maar doen ! Maar jij bent ook iemand die ik tot de perfecte volgelingen van het schema reken . Ja dat buikje zier er fantastich uit ! Benieuwd wat de inhoud is ! jongen / meisje .
Je marathon zal niet plat zijn . info van lopers van vorig jaar . Vals plat , en een paar bruggen . Steek er af en toe ook eentje tussen je duurlopen !! Probeer die op te lopen aan dezelfde hartslag , dus vertraag. Het duurt veel langer éér je weer een normale hartslag hebt als je je tempo blijft behouden . Je benen lopen het risico te verzuren met de gevolgen op het laatste , dat je trager gaat lopen !

Gepost door: coach mario | 30-08-08

schema De snotvalling gooit al wat roet in het eten, maar zo te lezen zal je vlot op schema geraken voor een denderende prestatie in Keulen. Beterschap.

Gepost door: Dirk | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.