19-08-08

Update

't Is hier de laatste dagen nogal stilletjes geweest op m'n blog - we hebben genoten van een lekker lang weekend en dan staat er natuurlijk vanalles op de agenda.
Donderdag had coach Mario een duurloop van 12km tegen 5'/km voorzien, dat is altijd plezant natuurlijk - gewoon lopen en genieten. Na iets meer dan een uur stond ik terug aan de voordeur.
080814
Vrijdag is er niet gelopen wegens een bbq-verplichting - met bijna elke week een bbq op de agenda, wordt dat na een poosje toch een verplichting Knipogen. Zaterdag had de coach een rustdag voorzien, An vond dat ik die rustdag best kon gebruiken om nog wat klusjes te doen en zodoende was ik in de weer met ladder, verf en verfborstel. Op zondag mocht ik gelukkig terug gaan lopen. Nadat we 's morgens wat in Brussel hadden rondgekuierd, trok ik 's namiddags op pad voor mijn lange duurloop. Met een schraal zonnetje vertrok ik richting Schelde, 't was terug genieten vanaf de eerste minuut. Na 75 minuten beslisten de weergoden er anders over en werden de hemelsluizen opengezet, 't was plotseling veel minder plezant. De training heb ik probleemloos verteerd, 't was wel ietsjes te rap maar dat zal de coach wel door de vingers zien zeker.
080817
Vanavond staan er terug korte versnellingen op het programma - joepie !!!Onbeslist

Update 20/8
Zoals aangekondigd stonden er gisteren korte versnellingen op het programma - 2 km in- en uitlopen en 4  (5 x 200m in 46" R 100m) en tussen de reeksen 600m loslopen. Een ganse boterham dus. Ik had Ms. Forerunner maandagavond al geprogrammeerd en ik kon dus dadelijk op stap. Alles is probleemloos verlopen, mijn 200m's werden vlotjes afgewerkt (tussen 41" en 44"), eigenlijk dus ietsjes te vlot. Bij elke spurtje liep m'n hartslag op tot 163-168 slagen om daarna tijdens de rust even vlot terug te zakken onder 105 slagen. De conditie is dus in orde. Vandaag blijven de loopschoenen staan, morgen nog een kort wisselloopje en daarna rusten tot zondag.

09:57 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

joepie? korte versnellingen? Jij liever dan ik! We zoeken nog eens een lange duurloop uit he! Chance dat ik zondag niet kon, aan jouw tempo zou ik niet kunnen volgen hebben!

Gepost door: Julie | 19-08-08

Voor de korte versnellingen ga ik me nu ook klaar maken ! Maar ook de weergoden zijn hun recept aan het voorbereiden . Donkere wolken , veel wind ........ik denk dat een onweer niet uit te sluiten is .
Het zal en training worden met vuurwerk !!
Maar we gaan ervoor ....net als jij !!

Gepost door: coach mario | 19-08-08

Heb net dezelfde training achter de rug. Uiteraard iets trager dan. Vandaag helaas geen rust maar 20km.

Gepost door: yves | 20-08-08

Ja hallooooooooo ! kalmpjes op de blog !! maar vuurwerk op training !!! ga vooral zo door !!

Gepost door: Katrien | 20-08-08

Veel succes met het rusten! Dat moet ik ook dringend eens doen ;)

Gepost door: Fré | 21-08-08

Komt dik in orde Philippe.

Gepost door: Gert | 21-08-08

De commentaren zijn gesloten.