12-08-08

Wonderen

BoukpetiDe Belgische atleten in Peking mogen stilaan op een paar wonderen gaan rekenen om toch nog een medaille in de wacht te slepen. Als zelfs een Togolees in het kajakken een bronzen medaille behaalt (alle respect trouwens voor Benjamin Boukpeti), dan moet dat voor een Belg toch ook te doen zijn zeker.
In het Gentbrugse zijn de wonderen gelukkig nog niet de wereld uit. Niet alleen voltrekt er zich momenteel een klein wonder in de boller wordende buik van mijn Anneke maar ook op loopgebied was het vandaag ook een specialleke. Dinsdag is in de Mario-trainingen korte-versnellingendag, een dag waar iedere Mario-volgeling naar verlangt. Vandaag mocht ik 10 x 400m afhaspelen tegen 1’28" – dergelijke trainingen zijn voor mij meestal een lijdensweg maar vandaag was anders. Toen ik thuis kwam, trok ik vol goesting (echt waar) mijn looptenue aan, ik programmeerde nog rap mijn Garmin en stopte m’n Ipod in m’n broekzak en weg was ik. En alsof dat nog niet genoeg was, ik genot van elke 400m. Na mijn 2e snelle begon het dan nog stevig te regenen maar zelfs dat kon de pret niet bederven. De 400’s werden afgewerkt tussen 1’27" en 1’28" – perfect op schema dus, zelfs ietsje te rap en m’n hartslag zat gemiddeld tussen 150 en 156 (maximaal 173). Een supertraining dus, ik was bijna zo blij als Benjamin. Morgen laat ik de beentjes waarschijnlijk rusten en donderdag geven we dan terug gas.

22:33 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

benjamin als je zo blij was als Benjamin, dan wil ik daar een fotoke van zien :-)

Gepost door: Julie | 12-08-08

Verschil Jij moest ze tegen 1'28" afwerken, ik maar tegen 1'36". M.a.w., ik ben stout geweest, jij niet. :).
Btw, vergeet je vrouwke niet te soigneren hé, want ze is uwe grootste cadeau ever aan het fabriceren. :)

Gepost door: Gert | 13-08-08

Blij te horen ... dat je een heel knappe traing hebt afgewerkt en dat Anneke haar bolleke dikker wordt, heel normaal Flupke ;-) doe haar de groetjes en Junoirke ook xxx

Gepost door: Katrien | 13-08-08

super Wat een training .. het geluk straalt op je blogje !!

Gepost door: Edith | 14-08-08

Ja we kennen die dinsdag trainingen. Ook niet altijd mijn favoriete loopjes.

Gepost door: yves | 17-08-08

goed bezig Hopelijk blijft het goed lopen voor de toekomstige aanwinst! En het gevecht met de weegschaal is mij (spijtig genoeg) ook heel gekend. Nog anderhalve maand voor de marathon, tijd genoeg om de overtollige kilo's kwijt te geraken.

Gepost door: Dirk | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.