04-07-08

Après-Izegem

Na het debacle van Izegem was het deze week terug tijd om er in te vliegen. Dinsdag viel de training in het water. Mijn lieve schat moest normaal gezien genieten van haar eerste vakantiedag maar helaas An zat ziek in de zetel en ik kon haar toch niet achterlaten om m'n kilometers te gaan malen. Ondertussen is ze terug in topvorm en volop aan het genieten van de vakantie. Wegens de werkdrukte was het trouwens ook al vrij laat toen ik thuiskwam (tja Belgen, belastingbrieven en deadlines - altijd op 't laatste nippertje, 't zal nooit veranderen).
GarminWoensdag terug laat thuis (Belgen, belasting en deadline - .....) en er stond een kadootje klaar, m'n nieuwe loopbuddy was aangekomen. Mr. Polar heeft me al een tijdje in de steek gelaten en dus was het tijd om iets nieuws en beters in huis te halen. Ms. Forerunner mag me dus vergezellen op m'n looptochtjes.
Gisteren was het dan eindelijk zover, het nieuwe trainingsschema van Mario afgestofd, mijn loopsmoking aangedaan en Ms. Forerunner geprogrammeerd voor een wisselloopje (8km - 500m loslopen 500m tegen 2'05").
Op weg naar Keulen heeft onze coach mij twee waakhonden gegeven, we hebben alle 3 (zo goed als) hetzelfde schema en de coach hoopt/wil dat we elkaar wat in de gaten houden. Waakhonden of niet, 't was gisteren al terug prijs - m'n trage 500's gingen goed, m'n rappe te snel natuurlijk (de snelste - 2'00", de traagste 2'07"). De hartslag was goed, de beentjes draafden vlotjes en Ms. Forerunner bezorgde me op tijd en stond de juiste cijfertjes. Zalig lopen gewoon.
De Izegemse kater is hiermee zeker doorgespoeld. Ik heb Etienne trouwens al verwittigd dat ik volgend jaar sportief revanche ga nemen.

14:29 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

leuk speeltje! Hèhèn we kunnen onze speeltjes misschien samen een doopfeest geven, ik gebruikte de mijne voor het eerst vorige zondag! Leuk he!

Gepost door: Julie | 04-07-08

Waakhonden denk dat dit niet gaat helpen bij jou :-) mooi speeltje ! "Boys and toys " :-))

Gepost door: Katrien | 04-07-08

Ge moet u zo niet uitsloven op je werk . Wij hebben tijd genoeg! :-) Ooit al iemand horen klagen dat zijn belastingbrief te laat is ? Trek op tijd en dtnd je loopschoenen aan en verbeter je tijden nog een beetje . Daar zitten veel meer mensen op te wachten!
En voor Keulen ......als alles mee zit , op het werk dan toch , dan ga ik in keulen mijn beste beentje voorzetten . Want er dreigt iemand mijn tijd te verbreken . Ik zal me die dag aan jou mee optrekken ! Maar 3 u zit er niet in hoor en probeer ik ook niet !
Ik ben mijn pijlen weer aan het verschieten se . Ik kan dit beter wissen en mijn mondje houden, maar te laat .......gepost! groetjes aan An !

Gepost door: mario | 05-07-08

Ik ben ook van plan zo'n speeltje in huis te halen. Dat maakt het trainen toch wel gemakkelijker.

Gepost door: Nicolas | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.