26-05-08

Van alles behalve lopen

De loopcongé loopt hier stilaan op z'n laatste benen. 't Is niet omdat ik van de coach een vlammende mail in mijn mailbox gevonden maar 't kriebelt teveel om me terug in het zweet te lopen, om een lekker wisselloopje te doen of een lange duurloop, ja zelfs om terug korte versnellingen af te haspelen. Jullie lezen het zelf al, als ik al terug hunker naar korte versnellingen, dan moet het wel erg gesteld zijn.
De voorbije dagen is er trouwens van lopen niet echt veel in huis gekomen, donderdag heb ik nog een loopje gewaagd - een goeie 9km in terug een goeie 50' - vraag me niets over de juiste tijd, de gemiddelde hartslag en tijd/km want Mr. Polar ligt in de lappenmand. Ik zal me dus de komende weken moeten behelpen met Mrs. Polar (het loopmaatje van mijn lieve schat).
Het weekend was weeral een drukke bezigheid - zaterdag : boodschappen doen, bezoekje bij m'n ouders en m'n broer en 's avonds naar een modeshow in Gent en dan nog een stapke in de wereld gezet - gisteren : brunchen en daarna klussen in huis, stoverij en spaghettisaus klaarmaken en nog wat in de tuin werken. Voor lopen was er dus haast geen tijd en 't is er dus ook niet van gekomen, ik heb om 14u55 wel nog aan de lopers in Brussel gedacht en bijna nog de Bolero van Ravel opgezet. Bij deze ook nog eens dikke proficiat aan alle 20km-lopers.
Voilà, dat was het weekoverzicht zo een beetje, 't is nu gelukkig terug werkweek, we kunnen terug wat uitrusten tot het volgende weekend Knipoog. We gaan ondertussen wel nog proberen om terug wat km's te lopen deze week.

10:55 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Terug van loop vakantie Raar hé zo een week afkicken ! ik kom daar (nog) gekker van ;-)grtjes aan Anneke

Gepost door: Katrien | 26-05-08

Toerist begot! ;))

Gepost door: Gert | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.