23-04-08

Eindelijk ontwaakt

Ik weet het, het heeft veel te lang geduurd vooraleer er hier terug iets te lezen viel. Bij deze duizendmaal sorry maar deze blog blijft nog altijd een loopblog en als er niet gelopen wordt, dan is er ook niets om over te bloggen.
Maar na bijna 17 dagen welverdiende rust was het vandaag terug hoog tijd om het schema ter hand te nemen. Onze coach had vorige week al een schema in mijn mailbox gepost. Zoals we van Mario gewoon zijn, een perfect schema tot eind juni met voldoende variatie in de trainingen en ook voldoende rust er tussen. Echt vakwerk. En deze keer heeft er onze coach bij de wedstrijden zelfs al de eindtijd bijgezet, van een service gesproken.
Na Parijs is het op loopgebied heel stilletjes geweest, slechts 2x ben ik gaan loslopen. De goesting om te lopen ontbrak en dan heeft het geen zin om te gaan lopen ook, 't moet nog altijd plezant blijven. De looprust werd ruimschoots gecompenseerd door allerlei andere dingen die op ons pad opdoken, we hebben dus zeker niet stilgezeten. Maar vandaag was het terug zover, de looptenue en de loopschoenen werden aangetrokken voor een vrij rustige training - 10km tegen 5'30"/km. 't Was terug genieten van de training, de beentjes hebben genoten van het loopje en voelen goed aan. Morgen staat er trouwens alweer een trainingske op het programma. Ik zal dus zeker klaar zijn voor Dwars door Brugge, mijn nummer ligt trouwens al klaar, nr. 116 zal op een rode weblogt-shirt hangen.
Bij deze ook nog dikke proficiat aan alle 10 Miles en Antwerp-marathon lopers voor hun knappe prestatie. PR of geen PR, je moet fier zijn op wat je gepresteerd hebt.
Voilà, That's all folks. Ik ga nu terug een beetje slapen.

21:09 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Winterslaapje? Ach dan toch!! Ik dacht bij mezelf al dat ik deze blog kon overslaan. Mijn gedacht was dat die roze wolk veel te hoog hing en dat jij daar een verlaatte winterslaap op hield! ;)) Maar je bent dan toch ter aarde gekomen zie ik. Mooi zo. :)

Gepost door: Gert | 24-04-08

Welcome back. Zoals je al zei het moet plezant blijven.

Gepost door: yves | 24-04-08

Een mooie rustperiode . Dat is wat de benen nodig heben om er weer tegenaan te gaan zonder blessure's !
De pr's zullen weer om je oren vliegen !

Gepost door: coach mario | 24-04-08

Ok 't is je vergeven je kan het goed maken in Brugge , WEERAL IN BRUGGE !! Altijd Brugge ...Zelfs je vrouwtje heb je gevonden in BRUGGE !!!Dus kan er niet slecht zijn hé :-) we zullen er ook zijn ,'k heb wel een langer n°1293

Gepost door: Katrien | 24-04-08

Rusten is ook wel lekker en nu weer de draad oppakkebn.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-04-08

De commentaren zijn gesloten.