21-03-08

Winderig regenloopje

j0283475[1] Na een weekje hadden de rust, de icepacks, de Voltaren en de pijnstillers hun werk gedaan en was het vervelende pijnlijke gevoel in mijn rechterscheenbeen verdwenen. Onze coach had mijn schema al aangepast en gisterenavond stond er een wisselloopje van 15km op het programma (500m loslopen – 500m in 2’30”). Ik stond er gisteren alleen voor, An had oudercontact en ging daarna met collega’s nog iets eten. Onderweg naar huis kreeg ik toch nog mijn mental coach aan de lijn, ze verklaarde me gek dat in dergelijk hondenweer ging gaan lopen. Ik antwoordde dat lopers geen mietjes zijn en het trouwens in Gent bijlange zo hard niet regende als in Brugge.
Om 19u30 kon ik blijgezind m’n training inzetten. De regenvlagen en de stormwind die een halfuurtje eerder boven Brugge hingen, hadden zich nu verplaatst naar de Watersportbaan. ’t Was dus niet zo makkelijk lopen – met de wind in de rug wou ik toch niet te snel en met de wind op kop wou ik niets forceren. De eerste 2km waren vrij moeizaam – mijn benen waren door die week rust precies wat vastgeroest, tja ‘k ben ook geen snoetneus meer hé. Nadien liep het vrij vlot, mijn rechterbeen kreeg geen kuren en het tempo was ook niet echt een probleem. Ik heb niet echt op m’n hartslag gelet maar mezelf kennende zal dat wel geen probleem zijn. Na 2 rondjes Watersportbaan was ik doorweekt, mijn regenjasje was geen jasje meer maar eerder een doordrenkte dweil en de wind en de regen werden hoe langer hoe erger. M’n testje werd dan ook ietsjes vroeger afgesloten maar ’t zit goed. Ik voel die pijnlijke plek nu wel wat terug maar ’t is haast verwaarloosbaar.
Vandaag rustdag en morgen een paar lange versnellingen, we leven op hoop en de verrijzenis is nabij.


09:08 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

yihaaaaaaaaaaaa inderdaad... geen watjes!
Ik duim vor jou dat alles meevalt!

Gepost door: Tinne | 21-03-08

Er zijn inderdaad betere weersomstandigheden om in te lopen. Gisteren was het echt geen lachertje...

Gepost door: Homer | 21-03-08

Moedig! MOedig zenne, ik was op weg van 't station naar huis en 't waren die laatste druppels die me tegenhielden van toch te lopen. Jij had blijkbaar meer doorzetting! Blij dat je blessure zo goed als voorbij is! Misschien komen we elkaar dan eindelijk eens tegen op de Watersportbaan!

Gepost door: julie | 21-03-08

knap dat je in zo'n rotweer langs die Watersportbaan bent gaan lopen en super dat je scheen niet meer zeurt. Ik duim dat het zo goed blijft gaan de komende weken!!

Gepost door: Ruthje | 21-03-08

Goed Dat klinkt allemaal goed! Mocht ik het geweten hebben, dan was ik er ook aan de Watersportbaan. Ik had mijn loopgerief in de koffer en ik ben in Gent rond 18u45 vertrokken naar huis. Ik zag het niet zitten om te lopen...

Gepost door: Fré | 21-03-08

Zo kennen we je wel hé Denk dat ge zo stillekes uit je schelp aan het kruipen zijt !! en tgaat opeens weer geen houden meer aan zijn ,hou al weer mn hart vast !!!! VROLIJK PASEN !!

Gepost door: Katrien | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.