17-03-08

Relax, take it easy

hangmat2.... For there is nothing that we can do.
Mika heeft het niet mooier kunnen zeggen.
Na de vrijdagdip gaat het al beter. Bedankt ook voor de berichtjes en mailtjes, 't deed deugd. Ook dikke merci aan de coach - voor versie 3.2 van mijn trainingsschema.
Tussen de oren is alles terug in orde.
We gaan in april naar Parijs - there is no way stopping us. Wordt er dan een marathon gelopen ? 't zal nog niet zijn !!! Eén ding is zeker, ik zal er al één van de meest uitgeruste lopers aan de start staan.
Met het beentje gaat het ook al beter. De loopactiviteit staat op een heel laag pitje, enkel het traject van de zetel naar het diepvriesvak van de koelkast werd herhaaldelijk afgelegd, wel steeds met voldoende rustpauze ertussen om m'n hartslag toch voldoende te laten zakkenKnipoog. De pijn is al wat weggeëbd door de Voltarenzalf, icepacks en de pijnstillers. 't Was eigenlijk wel leuk om eens niet te lopen en rustig de krant en een boekje te lezen, maar ik miste het lopen toch. De komende dagen ga ik het zeker nog rustig aan doen. Pas donderdag mag ik van mijn fysical en mental coaches pas terug beginnen lopen en 't zijn allebei geen gemakkelijke zenne Knipoog. Ze zijn aan de Watersportbaan al verwittigd, ik kom er wissellopen !! Ik ga nu zeker niks forceren. Of dat PR er nu aangaat in Parijs of niet, dat is niet van belang. Ik wil terug lopen !

PS. Door al dat gerust was ik dringend toe aan een nieuwe hangmat, geef toe voor het uitzicht zou je al eens een training overslaan.

17:06 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Zo kennen we je weer! Mooi!

Gepost door: Gert | 17-03-08

kheb het ook meegemaakt mijn marathontraining liep ook niet zo goed en heb ook nu en dan moeten rusten en ik liep toch een goede marathon , zo zal het voor jou ook zijn , je conditie is super en die snelheid zal je ook wel niet verloren hebben . Beter uitgerust aan de start dan met een blessure !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 17-03-08

Daar is hij weer ! die pr . Is het niet in parijs dan lopen we hem samen in visé . Maar de 3.15 u zal zeker nog tussen dit en 2 maanden in je lijstje staan van pr's. Groetjes ook aan je mental coach. Ze doet dit prima !! :-)

Gepost door: de coach | 18-03-08

Flupke is "BACK" Goed nieuws zo op mijn nuchter maagje ;-) ben echt blij voor je , wat je ook presteerd in Parijs het is schitterend !! pr's zijn toch persoonlijk nietwaar dus ;-)) je weet wel hé

Gepost door: Katrien | 19-03-08

spirit! That's the spirit! Mooi gezegd Philippe en welcome back! Er hing zo'n leegte rond de Watersportbaan! Hopelijk is die blessure nu van de baan he! Ik duim voor je.

Gepost door: Julie | 20-03-08

De commentaren zijn gesloten.