29-02-08

Toveren

toverhoedTijdens de wintermaanden wordt de donderdagtraining afgewerkt aan de Watersportbaan, 't is niet onmiddellijk m'n favoriete loopplek maar voor een paar keer kan het wel. Zo ook gisteren. Ik hoopte dat de coach als laatste training voor Oostende-Brugge een rustige loslooptraining had geprogrammeerd maar helaas pindakaas. Uit de toverhoed van Coach Mario verscheen stevige wisselloop van 15 km - 0,5km loslopen en daarna 1km tegen 4'30". Ik mocht me dus nog eens goed uitleven en dat hebben we dan ook gedaan. De snelle km's gingen zoals haast alle vorige trainingen te snel (op 3 na, er is dus beterschap). De hartslag bleef gemiddeld onder de 150 en de beentjes en knietjes kreunden (nog) niet onder de stevige trainingsarbeid. Na 1u15 kwam er jammergenoeg een eind aan zoveel loopplezier. De laatste training van februari is een feit, 't was een goeie maand, meer moet daar niet overgezegd worden.
Zondag de 2e wedstrijd van 2008 - de opdracht van Coach Mario is simpel, "PR verzekeren" staat er op m'n schema. Ik wist niet dat de coach een record-verzekering had afgeslotenKnipoog, straffe kerel toch  die Mario, hij denkt ook aan alles hé. Het doel is dus 1u14'00" - 1 secondje sneller dan in Antwerpen. De vraag blijft dan nog welk tempo ik uit mijn toverhoed ga toveren zondag ? Een relatief  rustig tempo (4'30"/km) dan wel een heel stevig tempo (4'00"/km) ? Misschien is de beste oplossing iets tussen in - ik zie wel. Een PR zou tof zijn maar Parijs is toch nog ietsje belangrijker.
PS. Ondertussen blijft er van de vastenbeloftes niet veel meer over - chips, chocolade en rode wijn zijn de revue al gepasseerd, dju toch hé Smile.

10:02 Gepost door philippe | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

succes Succes zondag, PR verzekeren ? Met jou topconditie gaat dat vast en zeker lukken.

Gepost door: Edith | 29-02-08

tempo Als je je vorige wedstrijd van 12km aan 16km/h kon lopen , dan ga je toch zeker minder dan 4min/km toch ?

Gepost door: roadrunnerke | 29-02-08

snoeper Zwakkelinggggg!!!! ;)) Maar met al dat trainingsgeweld moet dat kunnen.
Heel veel succes nu zondag Philippe! Geef er maar eens een goei lap op. Ik schat dat je ergens rond de 1u11 uitkomt. :)

Gepost door: Gert | 29-02-08

alweer Allez, dan hebben we elkaar alweer gemist, want ook ik trainde gistrenavond aan de watersportbaan.... Veel succes zondag!

Gepost door: Julie | 29-02-08

Maar alé !!! dat gaat zeker lukken , en bw ge denk nu toch niet dat ge er zo maar gaat vanonder muizen als er daar ne pr vliegt hé ,TRAKTEREN MANNEKE !!!! Wij vasten (nog) niet zenne ;-))

Gepost door: Katrien | 29-02-08

De commentaren zijn gesloten.